Filtros : "Gorinstein, S" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: Reuniao Anual de Genetica de Microrganimos. Unidade: ESALQ

    Subjects: MICROBIOLOGIA AGRÍCOLA, GENÉTICA MOLECULAR

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PACCOLA-MEIRELLES, L D et al. Uso de albuminas e globulinas na caracterizacao de fungos. 1995, Anais.. Piracicaba: Esalq-Depto Genetica, 1995. . Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Paccola-Meirelles, L. D., Bello, V. A., Gorinstein, S., & Azevedo, J. L. de. (1995). Uso de albuminas e globulinas na caracterizacao de fungos. In Anais. Piracicaba: Esalq-Depto Genetica.
    • NLM

      Paccola-Meirelles LD, Bello VA, Gorinstein S, Azevedo JL de. Uso de albuminas e globulinas na caracterizacao de fungos. Anais. 1995 ;[citado 2024 maio 04 ]
    • Vancouver

      Paccola-Meirelles LD, Bello VA, Gorinstein S, Azevedo JL de. Uso de albuminas e globulinas na caracterizacao de fungos. Anais. 1995 ;[citado 2024 maio 04 ]
  • Source: Journal of Protein Chemistry. Unidade: FMRP

    Assunto: PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZEMSER, M et al. Relationship between functional properties and structure of ovalbumin. Journal of Protein Chemistry, v. 13, n. 2 , p. 261-74, 1994Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf01891984. Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Zemser, M., Friedman, M., Katzhendler, J., Greene, L. J., Minsky, A., & Gorinstein, S. (1994). Relationship between functional properties and structure of ovalbumin. Journal of Protein Chemistry, 13( 2 ), 261-74. doi:10.1007/bf01891984
    • NLM

      Zemser M, Friedman M, Katzhendler J, Greene LJ, Minsky A, Gorinstein S. Relationship between functional properties and structure of ovalbumin [Internet]. Journal of Protein Chemistry. 1994 ;13( 2 ): 261-74.[citado 2024 maio 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01891984
    • Vancouver

      Zemser M, Friedman M, Katzhendler J, Greene LJ, Minsky A, Gorinstein S. Relationship between functional properties and structure of ovalbumin [Internet]. Journal of Protein Chemistry. 1994 ;13( 2 ): 261-74.[citado 2024 maio 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01891984
  • Source: Journal of Agricultural Food Chemistry. Unidade: FMRP

    Assunto: QUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORINSTEIN, S et al. Evaluation of four amaranthus species through protein electrophoresis patterns and their amino acid composition. Journal of Agricultural Food Chemistry, v. 39, p. 851-4, 1991Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf00005a006. Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Gorinstein, S., Moshe, R., Greene, L. J., & Arruda, P. (1991). Evaluation of four amaranthus species through protein electrophoresis patterns and their amino acid composition. Journal of Agricultural Food Chemistry, 39, 851-4. doi:10.1021/jf00005a006
    • NLM

      Gorinstein S, Moshe R, Greene LJ, Arruda P. Evaluation of four amaranthus species through protein electrophoresis patterns and their amino acid composition [Internet]. Journal of Agricultural Food Chemistry. 1991 ;39 851-4.[citado 2024 maio 04 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf00005a006
    • Vancouver

      Gorinstein S, Moshe R, Greene LJ, Arruda P. Evaluation of four amaranthus species through protein electrophoresis patterns and their amino acid composition [Internet]. Journal of Agricultural Food Chemistry. 1991 ;39 851-4.[citado 2024 maio 04 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf00005a006

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024